Infoa materiaaleista

bespoke rings for unique brides

laboratorio timantit

Synteettiset timantit ovat täysin samaa ainetta kuin luonnosta kaivetut timantitkin, mutta ne ovat ihmisen laboratoriossa valmistamia.

 

Synteettisten timanttien markkinat ja kysyntä ovat kasvaneet viime vuosina voimakkaasti sekä synteettisten edullisemman hinnan johdosta (synteettiset ovat noin 30-40 % edullisempia kuin luonnosta kaivetut timantit) että myös niihin liitettyjen eettisten ja ekologisten arvojen takia

Laboratoriossa valmistetuttejn kivien valmistus lisääntyy kokoajan ja haluamme asiakkaille myös tarjota näitä mahdollisuuksia valitessa kiveä sormukseen. Laboratorio olosuhteissa kivien ominaisuudet ovat ihan samat kuin luonnosta löytyvissä kivissä, mutta eettisempiä. Näihin ei käytetä luonnonvaroja.

materiaalit

Käytämme korujen valmistuksessa 100% kierrätettyjä kultamateriaaleja, jotka ostamme Pohjoismaalaiselta toimijalta. Hopea koruissa materiaali on 75% kierrätettyä. 

Hyödynnämme myös asiakkaan omia kultamateriaaleja korujen valmistuksessa. 

Moissaniitit

Käytämme koruissamme Charles and Colvard moissanitteja.

Petite

Siro ja ajaton valinta sinulle, joka kaipaat helppokäyttöistä ja huomaamatonta sormusta. 

Sormukseen voidaan lisätä myös jalokiviä toiveidesi mukaan. 

Voidaan valmistaa keltakultaisena, valkokultaisena tai punakultaisena.

Hinta kelta ja -punakultaisena 390€

valkokultaisena 430€

Rungon leveys n.1,5mm

Kaikki sormukset valmistetaan tilauksesta. Sormuksen suunnitteluun ja valmistukseen olisi hyvä varata vähintään 3-4kk aikaa.

Olethan yhteydessä ja suunnitellaan sinulle unelmiesi sormus!

laura@lauradarth.com

Ostoskori (0)‏