top of page
Search

Rakkautta käsin tehden: Kultasepän uniikkien sormusten lumoava tarina


Olen Laura, kultaseppä ja intohimoinen korusuunnittelija, jonka sydän sykkii kihla- ja vihkisormusten luomiselle. Kaipuu käsillä tekemiseen ja luovuuteen on ohjannut minua tähän taianomaiseen maailmaan, jossa jalokivet saavat loistaa ja tarinat kietoutuvat hopeaan ja kultaan.

Jo nuoresta asti olen tuntenut vetoa kauniisiin asioihin ja työskentelyyn käsilläni. Vuodet kultasepänliikkeissä antoivat minulle arvokasta kokemusta, mutta sytyttivät myös halun luoda omaa, uniikkia korumuotoilua. Se oli hetki, joka innosti minut hakemaan kultasepänkoulutukseen ja lopulta rohkaisi perustamaan oman yrityksen opiskeluaikoina.


Yrittäjäksi ryhtyminen ei ollut vain askel eteenpäin urallani, vaan se oli vastaus sisäiseen tarpeeseeni käyttää luovuuttani täysin omien visioideni mukaan. Yritykseni kulmakiviä ovat aitous, rakkaus ja lempeys. Jokainen luomani koru kantaa sisällään ripauksen näitä arvoja.


Asiakkaani ovat pääasiassa ihania pariskuntia, jotka seisovat elämänsä tärkeimmän päätöksen äärellä – kihloissa tai matkalla avioliiton satamaan. On etuoikeus ja ilo olla osa heidän tarinaansa luomalla juuri heidän näköisensä sormukset, jotka kertovat ainutlaatuisesta rakkaudesta.


Suunnittelutyylini on herkkä, siro ja vintage-henkinen. Värilliset jalokivet ovat intohimoni, jotka tuovat kertomuksiin syvyyttä ja persoonallisuutta. Jokainen koru on kuin pieni taideteos, jossa yhdistyy huolellisesti valitut materiaalit ja asiakkaan tarina.


Yritykseni ei ole pelkkä työ, vaan se on sydämeni asia. On minulle suuri kunnia jatkaa perinteikästä kultasepän ammattia valmistaen jokaisen korun Suomessa, samalla tukien muita pienyrittäjiä. Haluan tarjota asiakkaille enemmän kuin vain korun – haluan tarjota unohtumattoman kokemuksen, joka jää heidän elämäänsä kirkkaana muistona.Tervetuloa matkalle korujen maailmaan, jossa jokainen sormus kätkee sisäänsä rakkaustarinan, ja jossa jokainen koru on luotu rakkaudella.Rakkaudella

Laura

Comments


bottom of page