top of page

HOPEASORMUKSET

Löydä täydelliset juuri sinulle valmistetut sormukset jokaiseen tilaisuuteen.

 

Tutustu valikoimaamme upeita hopeasormuksia, jotka tarjoavat tyyliä ja kauneutta jokaiseen hetkeen. Meidän helmisormukset, ruusukvartsisormukset ja kuukivisormukset ovat käsityönä valmistettuja koruja, jotka henkivät hienostuneisuutta ja ajatonta eleganssia.

Hempeän ja klassisen ilmeen ystäville suosittelemme helmisormuksiamme. Näissä sormuksissa yhdistyy hopea ja laadukkaat helmet tuoden esiin ajatonta tyyliä ja hienostuneisuutta. Ne ovat täydellisiä sekä arkiseen pukeutumiseen että erityisiin tilaisuuksiin.

 

Ruusukvartsisormukset ovat kauneuden ja rakkauden symboli. Ruusukvartsi kivessä yhdistyy hienosti hopean kanssa tuoden esiin sormuksen herkkyyden ja tunteikkuuden. Nämä sormukset ovat ihanteellisia niille, jotka arvostavat lempeää ilmettä ja rakastavat vintage henkeä.

Kuukivisormukset loistavat mystisyyttä ja ainutlaatuista kauneutta. Kuukivi tarjoaa sormukselle salaperäisen hohteen, joka saa aikaan lumoavan vaikutelman. Ne sopivat niille, jotka haluavat korostaa persoonallisuuttaan ja tuoda mukaan ripauksen taikuutta jokaiseen päivään.

Kaikkien sormusten suunnittelu ja valmistus on alusta loppuun Lauran omaa käsialaa.

Kaikki sormuksemme ovat käsintehtyjä rakkaudella ja huolella omalla studiollamme Punavuoressa. Ne kertovat tarinan käsityötaidoista ja ainutlaatuisuudesta.

Ne ovat täydellisiä lahjoja itselle tai rakkaillesi.

Sormukset pakataan huolellisesti kauniisiin sormusrasioihin.

Kaikkia korvakoruja voidaan valmistaa myös kultaisina. Käytämme koruissa aitoja materiaaleja, kierrätettyä hopeaa ja kultaa. Koruissa käyttämämme kivet ovat aina aitoja luonnonjalokiviä ja helmet aitoja makeanveden helmiä tai Akoya helmiä.

bottom of page