top of page

KORVAKORUT

Laadukkaita ja tyylikkäitä korvakoruja kauniilla yksityiskohdilla.

Herkät ja romanttiset helmikorvakorut ovat loistava valinta erityisiin tilaisuuksiin. Ne tuovat ripauksen eleganssia ja ajattomuutta asuusi.

Korvarenkaat ovat aina olleet trendikkäitä ja ne sopivat täydellisesti luomaan rennon ilmeen erityisesti puettuna poolokauluksisen paidan kanssa.

Nappikorvakorut ovat tyylikäs ja klassinen vaihtoehto, jotka sopivat arkeen ja juhlaan. Valitse nappikorvakoru, joka täydentää tyyliäsi ja on mukava käyttää päivittäin.

Jos haluat näyttävän korvakorun, roikkuvat korvakorut ovat täydellinen valinta. Ne lisäävät dramaattista vaikutusta asuusi.

 

 

Kaikkien korvakorujen suunnittelu ja valmistus on alusta loppuun Lauran omaa käsialaa.

Kaikki korvakorumme ovat käsintehtyjä rakkaudella ja huolella omalla studiollamme Punavuoressa. Ne kertovat tarinan käsityötaidoista ja ainutlaatuisuudesta.

Ne ovat täydellisiä lahjoja itselle tai rakkaillesi.

Korvakorut pakataan huolellisesti kauniisiin vaaleanpunaisiin korurasioihin. Jos haluat korvakorut upeassa luksus korurasiassa. Lisää tilaukseen mukaan meidän samettinen korurasia, jossa korvakorut säilyvät kauniisti.

Kaikkia korvakoruja voidaan valmistaa myös kultaisina. Käytämme koruissa aitoja materiaaleja, kierrätettyä hopeaa ja kultaa. Koruissa käyttämämme kivet ovat aina aitoja luonnonjalokiviä ja helmet aitoja makeanveden helmiä tai Akoya helmiä.

bottom of page