top of page

TOIMITUS & MAKSUEHDOT

TOIMITUSEHDOT

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.6.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy By Laura Darth y-tunnus 2642941-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.lauradarth.com ostoskorin kautta.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Luottokortit, Paypal ja Klarna. 


Tuotteiden valmistusaika on noin 3-4 viikkoa tilauksesta.

Jos sinulla herää kysymyksiä toimituksesta ja toimitusajoista, olethan yhteydessä laura@lauradarth.com

Your item will be shipped once the payment is confirmed/cleared and your item is ready.
It will take us about 3-4 weeks to complete your order and ship the item.

If you have any questions or concerns about the shipping or delivery times please ask.

PALAUTUS & VAIHTO

Vaihto- ja palautusehdot
Jos olet tyytymätön tilaukseesi ja haluat palauttaa tuotteen, Sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Korujen tulee palautettaessa olla käyttämättömiä ja pakkauksen tulee vastata uudenveroista. Palautamme rahasi tai voit valita kaupastamme jonkin muun tuotteen. Palautusoikeus ei koske mittatilaustyönä tehtyjä koruja.
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
Kuluttaja vastaa tavaroiden palauttamiskustannuksista, jos hän peruuttaa kaupan. Palautettava tilaus postitetaan postipakettina tai kirjattuna kirjeenä, koska vain postipakettia ja kirjattua kirjettä voi seurata lähetystunnuksella. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/´

Otathan aina yhteyttä ennen mahdollista tuotteen palautusta: laura@lauradarth.com

Mittatilaustuotteet:
Palautusoikeus ei koske mittatilaustyönä tehtyjä koruja, paitsi jos kyseessä on vika tai virhe tehdyssä tuotteessa. Otathan yhteyttä ennen mahdollista palautusta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen laura@lauradarth.com
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

If you are unhappy with your order for any reason and wish to return your product(s), please do so in an unused condition within 14 days and I will send your money back or you can change the product to different design. After 14 Days we can't accept any refunds or design changes. The refund policy does not take place if you have ordered a custom made jewelry.

Please contact me before possible return: laura@lauradarth.com

Custom made jewelry:
Return policy does not apply to custom orders, except in the case of a fault or error in the product. Please contact me before possible return.

 

TEKIJÄN OIKEUDET

Kaikki minun suunnittelemien ja valmistettavien korujen tekijänoikeus ja mallioikeus säilyy minulla. Asiakkaalla tai yhteistökumpanilla ei ole oikeutta valmistaa tai valmistuttaa korujamme ulkopuolisella taholla.

Kaikkien valmistamieni korujen käyttöoikeudet säilyy By Laura Darth yhtiöllä. Oikeus markkinoida ja myydä koruja vapaasti. Asiakkaalla ei ole yksinoikeutta malleihin.

 

MAKSUTAVAT

Credit / Debit Cards
apple pay

Klarna

bottom of page